iasrj logo right

  НОВИНИ

  ПОКАНА
  Дългоочакваният момент настъпи за най голямото Изложение на елитни животни в България през 2023г. От името на Изпълнителна агенция по селекция и репродукция в животновъдството, имаме удоволствието да Ви поканим на 17-тото Национално животновъдно изложение Сливен 2023.

  Финансов ресурс от 9 000 000 лв. утвърди Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие” (ДФЗ) за развъдните организации по схемата за държавна помощ за създаване и поддържане на родословна книга и за определяне продуктивността и генетичните качества на животните за 2023 г.

  През периода 15–21 юли 2023г. служители на агенцията взеха участие, като делегати  в Деветнадесета редовна сесия на Комисията по генетични ресурси за храна и земеделие (ФАО), към Организацията на обединените нации в Рим, Италия.

  Указанията за попълване на таблица „Приложение 4“ за дейностите с които развъдните асоциации предвиждат да кандидатстват може да откриете тук и в категория Нормативни актове/ Други документи.

  Фермата на Георги Гечев, с.Дерманци, Ловешко. 
  Създадена преди много години от неговия баща, д-р Кръстев, който дълги години е работил с биволите, специалист с висока компетенция. Сега неговият син поема щафетата, но бащиния съвет винаги се взема под внимание, макар понякога двете поколения да са на различни мнения.

  Наредба № 3 от 10.03.2023 г. за условията и реда за прилагане на интервенциите под формата на директни плащания, включени в Стратегическия план, за проверките, намаления на плащанията и реда за налагане на административни санкции е официално публикувана в брой 23 на Държавен вестник от 14.3.2023 г.

  гр,София 1756

  ул.Бистришко шосе №: 26


  +359 2 961 13 29

  delovodstvo@iasrj.eu

  © 2023 ИАСРЖ. Всички права запазени. Разработка Comtechsys